Bio

Dylan van Rijsbergen (1975) is schrijver en publicist. Dylan schrijft over diverse onderwerpen maar is  vooral bekend door zijn werk over (mannen-) emancipatie. Dat komt door zijn boek Het onbehagen van de man (Augustus: 2009). Dylan publiceerde vaak over dit onderwerp, in kranten (Trouw, NRC Next), tijdschriften (Lover, Elle, Viva) en via diverse blogs. Ook spreekt hij wel eens in het openbaar.

Een ander onderwerp dat Dylan ter harte gaat is opvoeding en zorg van kinderen. Hierover publiceert hij onder meer voor de site Kroost.org. Hij is er ook veel en vaak mee bezig, met die kinderen.

Tenslotte schrijft Dylan politieke beschouwingen. Zo schreef hij over Griekenland tijdens de Eurocrisis en over de Britse Labour-politicus Corbyn en de organisatie achter hem.

Dylan is in het verleden betrokken geweest bij de denktank Waterland en was redacteur van de daarbij behorende eKrant Waterstof. Later heeft hij meegewerkt aan het initiatief Tenk en maakte hij deel uit van het bestuur van Tijdschrift Lover.

Naast al die dingen werkt Dylan in de wereld van de online media.

Twitter: @Dylanvr

Medium: @dylanvanrijsbergen

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s