Indie electro

Tonie van Ringelestijn van het hip & nerdy blad Bright brengt elke week een playlistje met muziektracks uit. Ditmaal eentje met fijne electro. De muziek die tegenwoordig helemaal in is, heet ‘indie electro’. Indie, dat komt van independent en dat is een woord dat in Engeland gebruikt wordt voor min of meer alternatieve popmuziek. Die bandjes hebben de laatste jaren ontdekt dat je hele leuke dingen kan doen met geluidjes uit de electro- en dancewereld. In deze lijst zijn dat bijvoorbeeld Digitalism (overigens uit Duitsland) en Goose (Belgen!), maar ook het merendeel van de andere, minder bekende bands in de lijst. Check it out, zou ik zeggen.

Omdat de widget van Imeem steeds hinderlijk automatisch begon te spelen, hierbij een linkje naar Tonies Tunes om daar te luisteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s